Dagbesteding de Hobbyloods

Houtbewerking, tuinieren en bakken met veel aandacht!

Dagbesteding de Hobbyloods

Jongeren, schoolverlaters, jong volwassenen, ouderen met een beperking of van welke aard dan ook, zijn van harte welkom op onze dagbesteding. Voorbeelden van beperkingen zijn bijvoorbeeld een stoornis in het autisme spectrum, ADHD, verstandelijke beperking, licht beginnende dementie of niet aangeboren hersenletsel.

 

Een paar keer in de week wordt er in kleine groepjes gewerkt. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met houtbewerking, werken we in de tuin of zijn we bezig in de keuken. Hierbij is er begeleiding aanwezig van een vakbekwame docent. Indien nodig of gewenst, kan er extra/meer specifieke ondersteuning of persoonlijke begeleiding- en coaching ingezet worden.

 

Bij De Koehoorn dagbesteding staat het sociale aspect bovenaan. Het streven is om een thuisgevoel te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dagbesteding de Hobbyloods is lid van CKZ: Coöperatie van Ondernemers in de Kleinschalige Zorg in Zeeland en werkt daarnaast samen met Minneboo Coaching & Welzijn en Zorgbureau Zeeland.

 

De dagbesteding die wij aanbieden, kan tot stand komen via de WMO, u kunt dan een beschikking aanvragen via de gemeente, waardoor de financiering via de Gemeenten op Walcheren loopt. Wanneer u een beschikking heeft in de vorm van een PGB of Zorg in natura, dan betaalt u rechtstreeks.

WhatsApp Image 2023 03 07 at 18.45.17

Kees & Klazien Wisse

Een greep uit de dagactiviteiten

Hout bewerken

Tuinieren

Bakken

En meer...