Gemaakt met dagvers melk van eigen koe !

Overheerlijk genieten van ambachtelijk ijs

IJsboerderij de Koehoorn

IJsboerderij de koehoorn is al jaren een begrip in de regio van Walcheren. Wij zijn in 2000 gestart met het maken van ijs van dagverse melk van eigen koeien. Ons ijs bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, waardoor u pure en natuurlijke smaken proeft. Er is keuze uit diverse smaken roomijs, sorbetijs en yoghurtijs. Ook benieuwd naar onze verse broodjes en streekproducten? Neem dan gerust een kijkje in onze boerderijwinkel. Wij bieden ook een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee met gebak, waar u in onze winkel of op het terras heerlijk van kunt genieten.

Wist u dat u optimaal van het boerenleven kunt genieten door te overnachten op de boerencamping, die bij onze boerderijwinkel hoort? U vindt hier niet alleen ruime kampeerplaatsen, maar ook vakantiehuisjes en luxe chalets. Wij bieden u en uw kinderen de kans om in aanraking te komen met het boerenleven. De boer mag namelijk geholpen worden met dagelijkse werkzaamheden op de boerderij!

Komt u gezellig een ijsje eten bij onze ijsboerderij, of een bakje koffie drinken met een gebakje? 

WhatsApp Image 2023 03 07 at 18.45.17

Kees & Klazien Wisse

Boerderijwinkel

In onze gezellige boerderijwinkel in Zeeland verkopen wij verse broodjes, eigengemaakt ijs en verschillende streekproducten. U kunt daarnaast ook heerlijk genieten van een vers gezet bakje koffie, een kopje thee met gebak of een belegd broodje in onze winkel of op het terras. Wilt u iets anders drinken? Dat kan ook, er is voldoende keuze.

 

U heeft vanaf ons terras uitzicht op onze kleinvee-weide, met in het voorjaar pasgeboren geitjes, kalfjes en kippen. Terwijl u geniet van al het lekkers wat wij in onze boerderijwinkel in Zeeland verkopen, kijkt u uw ogen uit, want bij ons gaat het boerenleven gewoon door. De winkel is in de maanden april tot en met oktober geopend van 13.00 uur tot 20.00 uur. In juli en augustus is de winkel geopend van 8.30 uur tot 21.00 uur.

 

Let op! Het hele jaar zijn wij op zondag gesloten!

DSC02164

Wij verkopen hier

DSC02196

Een greep uit onze ijssoorten

IJsje eten?

Tussen het fietsen door even een pauze om af te koelen, tijdens de vakantie even genieten van een verkoelend tussendoortje. Dit doe je met een overheerlijk, ambachtelijk ijsje. Wij maken als sinds 2000 ijs van dagverse melk van onze eigen koeien. Aan ons ijs wordt geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd, waardoor het heerlijk ‘puur’ blijft.

 

Ons vruchtensorbetijs wordt gemaakt van verse vruchten. Deze vruchten worden zonder enige bewerking verwerkt. Niet alle ijs-smaken zijn standaard het hele jaar verkrijgbaar. Voor de particulierenverkoop in de zomer hebben we diverse smaken op voorraad. Voor de horeca kan ijs op bestelling worden gemaakt.  Ons ijs is verkrijgbaar in literbakken, bakken van 2,5 liter, bakken van 5 liter, en in de vorm van ijstaarten.

IJstaarten & gebakken taarten

Een diner met de gasten op uw bruiloft is niet compleet zonder een overheerlijk ijsdessert. De Koehoorn maakt al sinds 2000 zelf ijs, van dagverse melk van eigen koeien. Een deel van onze melk wordt omgezet in boerenijs, het andere deel wordt geleverd aan de melkfabriek.

 

Wij vinden het belangrijk dat er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd wordt aan ons ijs. Hierdoor behouden wij de ‘pure’ smaak van ijs. Daarnaast voldoet ons ijs alle kwaliteitseisen van het COKZ en de Keuringsdienst van Waren. Wij maken onder andere diverse soorten roomijs, sorbetijs en yoghurtijs. Deze hebben allen hun eigen karakteristieke smaak. Ook maken we diverse soorten ijstaarten voor allerlei gelegenheden.

SAM 0128

Voor iedere gelegenheid een taart

IMG 20220601 WA0003

Huurprijs ijsbakfiets

Genoemde prijzen zijn excl. btw

IJsbakfiets huren

Bij ons kunt u een ijsbakfiets huren, speciaal voor uw feesten of partijen. Hoe origineel is een ijsbakfiets op uw tuinfeest, bruiloft of personeelsfeest! U krijgt de mogelijkheid om zelf de ijssmaken te kiezen, die u in de ijskar wilt presenteren. In de bakfiets passen maximaal zes bakken van 5 liter.


Wilt u een ijsbakfiets huren bij De Koehoorn? Dan kiest u voor een bakfiets gevuld met ijs dat gemaakt is van van dagverse melk van onze eigen koeien. Een vijfliterbak kost € 26,00.  Daarbij heeft u hoorntjes of bakjes nodig. Per bakje of hoorntje betaalt u € 0,16 per stuk. U betaalt alleen het aantal hoorntjes of dat u nodig heeft.


Let op! De ijsbakfiets is niet los te huur!

Ambachtelijk ijs

Gratis wifi

3 km van het strand

Streekproducten

Electra- en watervoorziening

Fiets- en wandelgebied

Verse broodjes

50 kampeerplaatsen

Chalets & vakantiewoningen

Activiteiten voor jong & oud

Dierplezier

Uitstapjes in de regio

Alvast een indruk krijgen van onze verbouwingen?